Рецепт жиросжигающего супу з стебел селери виявиться корисним людям, охочим скинути зайву вагу і любителям легкої і корисно їжі. Очистите свій організм від шлаків і токсинів разом з нами!
Інгредієнти
- Вода-2 л
- Капуста білокачанна 500 г
- Цибуля ріпчаста 300 г
- Перець болгарський 2 шт.
- Помідори 500 г
- Селера 1 стебло
- На 100 грам
- Калорії: 8 ккал
- Білки: 0.4 г
- Жири: г
- Вуглеводи: 1.6 г
Кроки
30 хв.
-
Перед початком готування всі овочі помити і почистити.
-
Селеру нарізаємо скибочками.
-
Помідори ріжемо кубиками. Якщо ви не любите шкірку від помідорів, її можна легко зняти за допомогою окропу. Зробіть хрестової надріз і опустіть помідори в гарячу воду на 2-3 хвилини. Після такої процедури шкірка знімається дуже легко.
-
Цибулю ріжемо півкільцями.
-
Болгарський перець ділимо на невеликі квадратики.
-
Капусту шаткуємо не крупно.
-
Овочевий бульйон, грибний або просту воду доводимо до кипіння і завантажуємо всі нарізані овочі. Варяться вони однаково по часу. Додаємо сіль, перець, улюблені спеції. Варимо дієтичний суп 15-20 хвилин. Потім знімає каструлю з плити.
-
Зливаємо бульйон з супу в окрему ємність. Подрібнюємо вміст каструлі заглибним блендером. Доводимо суп до потрібної консистенції, розбавляючи його бульйоном.
-
Потім суп необхідно довести до кипени і прокип’ятити 2 хвилини. Це потрібно для того, щоб він швидко не прокис.
-
Подаємо суп, прикрасивши зеленню або грінками.
Порада: скидаючи зайву вагу, подібні страви необхідно їсти дуже часто. Для різноманітності вашого дієтичного меню, у нас є схожий рецепт для спалювання калорій.
Всім приємного апетиту і гарного дня!
Їжте смачно і будьте стрункі і здорові!