Суп з консервованого лосося сподобається тим, кому набридли класичні перші страви. Рецепт з одного боку досить вишуканий, але в теж час дуже простий, т. к. рибка використовується у вже готовому вигляді. Дотримуйтесь покроковому рецептом у вас вийде така ж смакота!
Інгредієнти
- Масло рослинне 50 мл
- Зелень за смаком
- Картопля 3-4 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Помідори 1 шт.
- Лосось консервований 500 г
- Вершки 10% 500 мл
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 86 ккал
- Білки: 2 г
- Жири: 7.3 г
- Вуглеводи: 2.9 г
Кроки
25 хв.
-
Моркву подрібнюємо на тертці або дрібно ріжемо.
-
Цибулю нарізаємо дрібними кубиками.
-
З’єднуємо цибулю і моркву в сковороді на рослинній олії.
-
Далі дрібно ріжемо помідор.
-
вже злегка золотавою засмажки додаємо помідори й тушкуємо до готовності 5 хвилин. Ретельно перемішуйте, щоб суміш не згоріла.
-
Готову заправку перекладаємо в каструлю і заливаємо водою.
-
Поки вода закипає, займемося картоплею. Наріжемо його середніми брусочками.
-
У киплячу воду кладемо картоплю і варимо 8 хвилин.
-
Після чого розкриваємо консерви з рибою та викладаємо їх в суп разом з рідиною з банки. Солимо.
-
Відразу ж додаємо в суп вершки. Доводимо до кипіння і варимо 5 хвилин.
-
наприкінці варіння приправляємо супчик січеною зеленню на свій смак.
-
Ось такий наваристий вийшов лососевий суп!
Порада: а тут я готую схожий суп з локшиною з крабових паличок. Переходьте і подивіться!
Аромат чудовий!
А як швидко готується!
Приготувавши цю страву, ви обов’язково залишитесь задоволені!