Хочете згадати смак дитинства? Приготуйте молочний суп з вермішеллю, як у дитячому садку! Вершковий суп з цукром і тонкої лапшичкой. Ммм…дуже смачно! Яке ж тепле і світле спогад.
Відмінне блюдо для сніданку, як для дорослих, так і для дітей. А рецепт ми вам підкажемо самий справжній, з тих часів!
Інгредієнти
- Масло вершкове за смаком
- Вермішель павутинку 35 г
- Молоко 500 мл
- Цукор-пісок-1 ч. л.
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 285 ккал
- Білки: 2.6 г
- Жири: 16 г
- Вуглеводи: 32.4 г
Кроки
10 хв.
-
Молоко налити в кухлик або каструлю з товстим дном і поставити на плиту.
-
Відміряти 35 грам вермішелі. «На око» краще не відміряти інакше може вийде густий або рідкий суп.
-
Коли молоко почне закипати, зняти з нього пінку і стежити, щоб не «втекло». При необхідності зменшити вогонь.
-
Додати в молоко цукор і сіль. Сахарите на свій смак, хтось любить солодку, хтось менше.
-
Додаємо вермішель і перемішуємо ложкою, щоб не злиплась. Варимо 3-5 хвилин до готовності.
-
Коли вермішель розм’якшилася, накладаємо суп у тарілку кладемо шматочок вершкового масла.
Порада: молочний суп краще готувати з тим розрахунком, щоб його з’їсти. Зберігати такі супи не прийнято, т. к. погіршується їх смак.
Приємного апетиту і гарного настрою!
Бережіть себе і своїх діток!
може сподобається Вашим дітям ще цей супчик з молоком і пшоном!
5 правил варіння молока
1) Щоб молоко не підгоріло, використовуйте каструлю або кухлик з товстим дном.
2) Підігрівати молоко на слабкому вогні. Як тільки воно почне закипати, зніміть піну.
3) Каструля для молока повинна бути окрема. Не готуйте в ній що-небудь інше, т. к. гаряче молоко відмінно вбирає запахи.
4) Варіть молоко у великій каструлі, щоб вона не доходила до країв сантиметрів на 5-7.
5) Перед тим, як наливати молоко, сполосніть каструлю холодною водою або змастіть шматочком вершкового масла. Це запобіжить пригорання.