Білий суп за 15 хвилин!

Приготуйте білий суп по цьому простому покрокового рецептом з фото. Ви будете в повному захваті! Ніжний вершковий смак та насичений грибний аромат підкорять кожного, хто його спробує.❤️У нас ви дізнаєтеся багато корисної інформації про правильному приготуванні перших страв. Лайфхаки і поради!

Білим супом називають ті супи які приготовані на білій рідкій основі, такого як: молоко, вершки або плавлений сир. Варіацій такого супу може бути безліч, але ми вам покажемо простий у приготуванні і, звичайно ж, самий смачний!

Інгредієнти

  • Бульйон овочевий 240 мл
  • Печериці свіжі 150 г
  • Масло вершкове 25 г
  • Борошно пшеничне 1 ст. л.
  • Часник 1 зубчик
  • Цибуля ріпчаста ½ шт
  • Вершки 33% 120 мл
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 313 ккал
  • Білки: 5.8 г
  • Жири: 20.2 г
  • Вуглеводи: 26.6 г

Кроки

15 хв.

  • Гриби порізати пластинками. Цибулю нарізати дрібними кубиками, а часник розчавити ножем і порубати.

  • У каструлі розігріти вершкове масло і відправити в неї цибулю з грибами. Тушкувати на середньому вогні до м’якості, приблизно 5-7 хвилин. Потім додати часник.

  • Коли відчуєте часниковий аромат, додайте борошно і ретельно перемішайте всі лопаткою, щоб не залишилося грудочок.

  • Вливаємо овочевий бульйон, коли борошно почне корічневеть. Доводимо до кипіння.

  • Далі додаємо вершки і варимо суп при слабкому кипінні 5 хвилин. В кінці можна посолити і поперчити за смаком.

  • Білий суп готовий! При подачі прикрашаємо суп листочками петрушки або сухариками (за бажанням).

Порада: докладний опис приготування овочевого та інших бульйонів знаходиться тут.

ніжний вершковий Смак у поєднанні з грибним ароматом — просто фантастика!

Всім рекомендую приготувати!

Нехай ваші кулінарні експерименти обов’язково вдаються!