На порядку денному суп з овочів і свинячого язика. Готувати ми його будемо на бульйоні з-під язика, але якщо він вам не подобається смак, замініть його овочевим або будь-яким іншим. Страва виходить поживна і дуже корисна!
Інгредієнти
- Бульйон м’ясний 1.5-2 л
- Свинячий язик 250 г
- Зелень 1 пучок
- Картопля 4 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Селера 2 стебло
- Перець чорний мелений за смаком
- Сіль за смаком
- На 100 грамм
- Калорії: 59 ккал
- Білки: 3.5 г
- Жири: 1.6 г
- Вуглеводи: 6.9 г
Кроки
2 год. 30 хв.
- Перед приготуванням супу необхідно приготувати бульйон з свинячого язика. Для цього укладіть язик в каструлю і залийте холодною водою, поставте варитися на плиту (або в мультиварці). Під час приготування знімайте накип або процідіть бульйон в кінці. Час приготування бульйону від 1,5 до 2-х годин.
- Коли бульйон буде готовий, необхідно вийняти з нього м’ясо. Картоплю почистити і нарізати кубиками.
-
Селеру порізати соломкою.
-
Укласти нарізані овочі в каструлю з бульйоном і варити на повільному вогні з закритою кришкою близько 10 хвилин. У нашому випадку овочі закладаються в чашу мультиварки і заливаються готовим бульйоном. Якщо ви теж готуєте в мультиварці, на цьому етапі встановлюйте режим «Суп» і час 40-50 хвилин.
-
Тим часом наріжемо свинячий язик і болгарський перець. Додати ці інгредієнти до обей масі в каструлю або мультиварку. На плиті варити суп ще 10-15 хвилин на тихому вогні з прикритою кришкою.
-
В ув’язненні нарізати зелень і додати в суп разом з сіллю і спеціями за 2 хвилини до виключення.
-
Супчик готовий, смачного вам!
Порада: щоб мову було легше почистити від плівки разу після варіння занурте його в холодну воду.
Вам може сподобається ще цей рецепт!
частіше Готуйте смачні супчики!