Суп з свинячого язика

Дізнайтеся простий рецепт приготування смачних мясних супів! Докладні описи і фото-інструкції допоможуть розібратися в усіх тонкощах. Готувати просто і смачно – легко, переконаєтеся в цьому самі. Велика енциклопедія рецептів перших страв, бульйонів, супів-пюре і не тільки.

На порядку денному суп з овочів і свинячого язика. Готувати ми його будемо на бульйоні з-під язика, але якщо він вам не подобається смак, замініть його овочевим або будь-яким іншим. Страва виходить поживна і дуже корисна!

Інгредієнти

  • Бульйон м’ясний 1.5-2 л
  • Свинячий язик 250 г
  • Зелень 1 пучок
  • Картопля 4 шт.
  • Перець болгарський 1 шт.
  • Селера 2 стебло
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грамм
  • Калорії: 59 ккал
  • Білки: 3.5 г
  • Жири: 1.6 г
  • Вуглеводи: 6.9 г

Кроки

2 год. 30 хв.

  • Перед приготуванням супу необхідно приготувати бульйон з свинячого язика. Для цього укладіть язик в каструлю і залийте холодною водою, поставте варитися на плиту (або в мультиварці). Під час приготування знімайте накип або процідіть бульйон в кінці. Час приготування бульйону від 1,5 до 2-х годин.
  • Коли бульйон буде готовий, необхідно вийняти з нього м’ясо. Картоплю почистити і нарізати кубиками.
  • Селеру порізати соломкою.

  • Укласти нарізані овочі в каструлю з бульйоном і варити на повільному вогні з закритою кришкою близько 10 хвилин. У нашому випадку овочі закладаються в чашу мультиварки і заливаються готовим бульйоном. Якщо ви теж готуєте в мультиварці, на цьому етапі встановлюйте режим «Суп» і час 40-50 хвилин.

  • Тим часом наріжемо свинячий язик і болгарський перець. Додати ці інгредієнти до обей масі в каструлю або мультиварку. На плиті варити суп ще 10-15 хвилин на тихому вогні з прикритою кришкою.

  • В ув’язненні нарізати зелень і додати в суп разом з сіллю і спеціями за 2 хвилини до виключення.

  • Супчик готовий, смачного вам!

Порада: щоб мову було легше почистити від плівки разу після варіння занурте його в холодну воду.

Вам може сподобається ще цей рецепт!

частіше Готуйте смачні супчики!