Скучили за низькокалорійним і дієтичним рецептами? Тоді зустрічайте чудовий суп з чудовою індичкою і поживним рисом! Вибраний чарівним смаком і насиченим ароматом цього першого страви!
чи Знали ви, що м’ясо самок індички набагато смачніше і ніжніше, ніж м’ясо самців? Кількість холестерину в такому м’ясі значно нижче, ніж в курці, яловичині або свинині. А завдяки низькому вмісту пуринів воно легко засвоюється організмом, як в цьому рецепті! Тому суп з індички з рисом підходить практично кожному!
Інгредієнти
- Бульйон курячий 2.5 л
- Печериці свіжі 500 г
- Рис 200 г
- Індичка варена 750 г
- Масло вершкове 2 ст. л.
- Часник 3 зубчик
- Петрушка 1 пучок
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 4 шт.
- Селера 2 стебло
- Чебрець сушений 1 ч. л.
- Лавровий лист 1 шт.
- Перець чорний мелений за смаком
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 118 ккал
- Білки: 3.8 г
- Жири: 5.6 г
- Вуглеводи: 12.1 г
Кроки
50 хв.
-
В сковороду з розігрітим вершковим маслом обсмажуємо дрібно нарізані цибулю, селеру, моркву, гриби протягом 5 хвилин. Додаємо сіль і перець.
-
Потім кладемо дрібно порубаний часник, чебрець і лавровий лист. Перемішуємо і обсмажуємо ще 2-3 хвилини.
-
Після цього додаємо рис, попередньо відварену і нарізати на середні шматочки індичку, а також курячий бульйон. Перемішуємо, доводимо до кипіння і варимо 30-35 хвилин.
-
Готову страву подаємо в глибоких тарілках і зверху прикрашаємо зеленню петрушки.
Порада: якщо ви хочете отримати більш ситний суп, додайте в нього картоплю, при цьому кількість інших інгредієнтів необхідно зменшити.
Приємного апетиту і гарного настрою! Готуйте за найкращими рецептами!
Заходьте в наші соціальні мережі! Дізнавайтеся нове і цікаве!
Сподобався рецепт? Діліться своєю думкою в коментарях!