Суп з фрикадельками без рису

Дізнайтеся рецепт смачного супу з фрикадельками! Просто й швидко. Покроковий рецепт з фото допоможе розібратися в технології. Розповідаємо правила варіння різних супів і бульйонів. Рецепти перших страв на будь-який смак!

Шукали рецепт супу з м’ясними фрикадельками без рису? Подивіться тут! Дивовижно смачний супчик сподобається всій родині. Етапи приготування докладно описані і містять фотографії.

Хоч у слова «фрикадельки» італійські корені, придумали це нехитре блюдо німці. В наших широтах звикли бачити в супі маленькі м’ясні кульки, які цілком поміщаються в рот, а от у Німеччині м’ясну основу супу подають значного розміру овальні котлети, які фрикадельками назвати складно.

Подібні тонкощі в приготуванні страв однозначно впливають на смак, тому закликаємо всіх вас, любителів покулинарить, частіше експериментувати на кухні і вигадувати свої рецепти!

Інгредієнти

  • М’ясний фарш 400 г
  • Зелень за смаком
  • Картопля 300 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Морква 150 г
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Крохмаль картопляний 2 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 90 ккал
  • Білки: 3.4 г
  • Жири: 1.8 м
  • Вуглеводи: 14.8 г

Кроки

30 хв.

  • Щоб супчик зварився швидше, пропонуємо вам картоплю нарізати дрібними кубиками, як на фото. Заливаємо картоплю водою на плиту. В процесі закипання може утворитися пінка. Її потрібно видалити шумівкою.

  • Фарш для фрикадельок можна використовувати різний: яловичий, свинячий, курячий, индюшиный. Також можна змішувати різні види м’яса. З будь-яким хорошим фаршем вийде смачно!

  • Фарш викладаємо в глибоку миску. Додаємо до нього натерту на тертці цибулину, крохмаль, сіль і перець. Крохмаль надає готовим м’ясним виробам пружність і соковитість. Ретельно перемішуємо м’ясну суміш виделкою. Як бачите, рис в даному рецепті не використовується. Кульки виходять щільними і однорідними.

  • Для заправки знадобиться цибулина і моркву. Цибулю подрібнюємо ножем, моркву тремо на крупній тертці. Рослинне масло розігріваємо на сковорідці і відправляємо туди наші овочі. Обсмажуємо до золотистого кольору.

  • Тепер треба накатати кульки-фрикадельки. Робимо їх потрібного нам розміру і складаємо на окрему тарілку.

  • Коли вода в каструлі закипить, можна опускати фрикадельки. Потім акуратно перемішайте суп ложкою, щоб фрикадельки не прилипли до дна каструлі.

  • Додаємо заправку з сковорідки. Відразу ж можна додати спеції за смаком і лавровий лист. Час варіння супу становитиме 15 хвилин. Далі каструлю потрібно зняти з плити, накрити кришкою і укутати рушником на 10 хвилин, щоб настоявся аромат.

  • Ось такий гарний і апетитний супчик вдався. При подачі можна додати зелень і сметану. Приємного всім апетиту!

Порада: щоб фрикадельки або тефтелі зручно було ліпити, періодично змочуйте руки у воді. Фарш не буде приставати до рук і кульки вийдуть гладкими.

Як вам рецепт? Чекаємо на ваші відгуки!

Вступайте в наші групи в соц.мережах, щоб бути в центрі нових рецептів!

Готуйте смачно і будьте здорові!