Томатний рибний суп — нехитре перше блюдо на кожен день. Готувати просто і швидко. Приготуйте його з консервованими або свіжими томатами і переконайтеся, наскільки це смачно.
Інгредієнти
- Бульйон курячий-1 л
- Масло оливкова 30 мл
- Часник 3 зубчик
- Кукурудза міні 4 шт.
- Зелень за смаком
- Картопля 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Томати у власному соку 1 банка
- Селера 1 стебло
- Рибне філе 350 г
- Перець чорний мелений за смаком
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 124 ккал
- Білки: 3.3 г
- Жири: 8 г
- Вуглеводи: 9.3 г
Кроки
30 хв.
-
Цибулю, селеру і часник дрібно порізати. Оливкова олія розігріти в товстостінній каструлі, покласти овочі. Обсмажити на повільному вогні 3-7 хвилин до прозорості лука.
-
Картоплю нарізати кубиками, покласти в каструлю. Додати томати і курячий бульйон. Довести бульйон до кипіння, варити 15 хвилин.
-
Філе риби нарізати і разом з кукурудзою відправити в каструлю. Готувати ще 5-10 хвилин.
-
В кінці не забудьте посолити, додати рубану зелень.
Порада: для такого супу підійде будь-яка риба, яка вам подобається, можна також використовувати консервовану.
Приємного апетиту!
Готуйте з любов’ю і все буде смачно.
А тут ви знайдете ще один цікавий рецепт супу з рибою.