Прес-печиво — це чудове і красиве печиво, сформоване в пресі для печива, який видавлює тісто через різні вирізані диски, щоб зробити фігурне печиво. Хоча їх часто подають на Різдво, але це ще й традиційне цукрове печиво, яким можна насолоджуватися в будь-який час року. Дійсно, часто прес для печива поставляється з іншими сезонними дизайнами, такими як квіти, хрести чи гарбуза.
Прес печиво
Тісто, засноване на рецепті, який має трохи вершкового сиру, що надає йому легку гостроту. Плануйте приготувати печиво відразу після замісу тіста — не зберігайте тісто в холодильнику, інакше воно висохне і з ним важко працювати.
Примітка про пресах для печива: Існує кілька моделей пресів для печива. Деякі з них мають ручну рукоятку, а інші-електричну. Продаються з замінними дисками які роблять різні форми. У багатьох випадках ви можете міняти диски, поки ще є тісто, завантажене в прес, так що ви можете формувати різні форми, не перевантажуючи тісто.
Необхідне обладнання для приготування їжі: Мірні чашки, мірні ложки, електричний міксер-підставка або ручний міксер, чаша для змішування, віночок, прес для печива, листи, охолоджуюча стійка
Інгредієнти
- 1 склянку кондитерського жиру
- 85 грам розм’якшеного вершкового сиру
- 1 склянка цукру (гранульований)
- 1 яєчний жовток
- 1 чайна ложка ванільного екстракту
- 1 чайна ложка мигдалевого екстракту
- 2 1/2 склянки універсальної борошна
- 1/2 чайної ложки солі
Кроки приготування прес-печива
- Розігрійте духовку до 180 °C . У мисці використовуйте електричний міксер, щоб добре збити кондитерський жир і вершковий сир. Поступово додайте цукор і продовжуйте перемішувати до тих пір, поки він добре не змішається.
- Збийте яєчний жовток, ванільний екстракт і мигдальний екстракт.
- В окремій мисці змішайте борошно і сіль, перемішайте, щоб з’єднати віночком. Додайте борошняну суміш до суміші і перемішуйте з середньою швидкістю, поки не утвориться кульку тесту і не оттянется від стінок миски. Тісто має бути м’яким і трохи липким.
- Завантажте тісто в прес для печива. Сформуйте печиво на несмазанную листову сковороду. Прикрасити кольоровим цукром, посипкою і іншими прикрасами.
- Випікайте печиво при температурі 180 °C протягом 6-8 хвилин, поки знизу не стане злегка золотистим і не дозволяйте верхівках печива корічневеть. Дайте печінкою охолонути близько 2 хвилин, а потім перекладіть його на дротяну решітку для охолодження. Ці печива добре заморожуються, покладіть між шарами печива листи пергаментного паперу і упаковуються в морозильну камеру в контейнері.