Фрапучино (Frappuccinos) — рецепт практично такий же як в Starbucks. Але коли ви робите його будинку, ви можете контролювати вміст калорій, і він набагато рентабельніше, ніж в Старбаксе.
Цей рецепт розрахований на 8 фрапучино. Ви можете заморозити його в банках, розморожувати і насолоджуватися, коли захочете. Просто дістаньте його з морозилки і залиште де-небудь в теплі приблизно на 20 хвилин. До того часу, коли ви будете готові вийти з дому, просто візьміть велику соломинку, трохи перемішайте фрапучино і насолоджуйтеся.
Карамельний або шоколадний фрапучино
Можна використовувати ваніль або ванільний екстракт в цьому рецепті. Ви також можете використовувати трохи шоколадного сиропу і шоколадної стружки на фрапучино з мокко. Або використовуйте карамельний сироп для карамельного фрапучино.
Ви повинні обов’язково приготувати дуже міцну каву, тому що все молоко і лід розбавлять кавовий смак. Найкраще варити каву напередодні і дати йому охолонути в холодильнику.
Інгредієнти
- 3 чашки кави (міцний — при заварюванні кави подвоюйте кількість меленої кави)
- 2/3 консервованого згущеного молока
- 1 склянку молока
- 2 чайні ложки екстракту ванілі
- 8 чашок льоду
Фрапучино рецепт
- Зберіть інгредієнти.
- Заваріть міцний кава і дайте йому охолонути. Використовуйте холодильник або морозильник, щоб прискорити процес, або просто дайте йому охолонути в холодильнику на ніч.
- Додайте міцний охолоджений кава, молоко, згущене молоко з цукром у блендері.
- Розділіть ванільний стручок. Використовуйте його половину і видаліть насіння. Помістіть насіння в блендер. Додайте ванільний екстракт. Заповніть блендер іншою частиною льоду (залиште трохи місця нагорі для змішування)
- Змішайте до отримання однорідної маси. Подавати зі збитими вершками.
Крижаний фрапучино
Фрапучино можна заморозити і зберігати в морозильній камері до 3 місяців!