Суп з сиру від знаменитого шеф-кухаря Іллі Лазерсона дуже вас здивує, як і майже будь-які страви французької кухні! Розплавлений сир і овочі надають страві неповторний смак і високу поживну цінність, наприклад, як в цьому рецепті!
Інгредієнти
- Масло вершкове 40 г
- Масло рослинне 1 ст. л.
- Петрушка 7 гілочка
- Картопля 3 шт.
- Ріпа 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Моркву ½ шт
- Перець солодкий червоний ¼ шт
- Селера ¾ стебло
- Сир Чеддер 300 г
- Батон 6 шматочок
- Перець чорний горошок 8 шт.
- Оцет яблучний 6% 1 ч. л.
- На 100 грам
- Калорії: 234 ккал
- Білки: 4.8 г
- Жири: 18.2 г
- Вуглеводи: 12.8 г
Кроки
60 хв.
-
Наливаємо в каструлю холодну воду і доводимо до кипіння. Тим часом нарізаємо великими шматочками картоплю і ріпу, моркву — кружальцями. Нарізані овочі кладемо в киплячу воду, солимо.
-
Потім нарізаємо цибулю на шматочки довільного розміру і обсмажуємо на вершковому маслі, перчимо.
-
Поки цибуля обсмажується, підготуємо грінки. Для цього видаляємо шкірку і нарізаємо шматочки батона на кубики, потім відправляємо в духовку сушитися.
-
Нарізаємо солодкий перець і селеру невеликими кубиками, додаємо оцет і злегка обсмажуємо на вершковому маслі.
-
Петрушку, а саме її листя, обсмажуємо на рослинному маслі.
-
Сир натираємо на крупній тертці і додаємо в каструлю до відварених овочів. Все подрібнюємо блендером.
-
Викладаємо вміст каструлі в тарілку, зверху прикрашаємо обсмаженими овочами і петрушкою, кладемо грінки! Ось і все, страва готова! Вітаємо!
Порада: ви можете змінити варіант подачі оберігала. Для цього потрібно обсмажити шматочки батона на сковороді і зверху посипати тертим сиром, потім відправити в духовку і почекати поки сир розплавиться.
Приємного апетиту і гарного настрою!
Діліться своїми результатами в коментарях!