Суп з сосисками і яйцем — варіант швидкого обіду для тих, кому ніколи готувати класичні страви. Смачний супчик з задоволенням будуть їсти і дорослі, і діти! Подивіться покроковий опис і можна буде приступати до готування. Якщо такі легкі рецепти вам по душі, радимо глянути ще цей.
Інгредієнти
- Сосиски 3-4 шт.
- Масло соняшникова 3 ст. л.
- Картоплю 3-5 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Яйце куряче 3 шт.
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 183 ккал
- Білки: 3.6 г
- Жири: 16.8 г
- Вуглеводи: 4.2 г
Кроки
20 хв.
-
Каструлю з двома літрами води, поставте на плиту і закрийте кришкою. Тим часом почистимо і картопля наріжемо. Коли закипить вода, зменшуємо потужність плити і викладаємо в каструлю промиту картоплю. Час варіння складе 15-20 хвилин.
-
Цибулю і моркву подрібнити зручним способом. Мені зручніше морквину натерти на тертці, а цибулю дрібно порубати ножем. Також нарізаємо кружечками сосиски. Обсмажуємо все на олії до золотистого кольору. Це займе приблизно 5 хвилин. Не забуваємо іноді помішувати, щоб не пригоріло. Паралельно Я вирішила зробити грінки для супу, хліб нарізала невеликими брусочками і обсмажувала на сухій сковороді при малій потужності плити.
-
Коли картопля дійде до напівготовності, додаємо до неї нашу зажарку.
-
Яйця збиваємо до однорідності в окремій тарілці за допомогою виделки. За 3 хвилини до готовності супу, вливаємо яйця тонкою цівкою, розмішуючи при цьому суп ложкою.
-
Після виключення додаємо сіль за смаком і можна подавати.
Порада: щоб уникнути згортання яйця в супі, збийте окремо жовток і білок, потім з’єднайте і додайте кілька крапель оцту або лимонної кислоти, перемішайте. Влийте ополоник супу в яєчну суміш при інтенсивному помішуванні, а вже потім можна відправляти суміш у каструлю.
Приємного апетиту і гарного настрою!
Готуйте разом з нами та діліться своїми рецептами!
Приєднуйтесь до нас в соцмережах і не втрачайте жодного рецепту!