Суп в мультиварці Панасонік — відмінне поєднання сучасних технологій і апетитних страв. Ви можете не замислюватися про тонкощі приготування, адже техніка все зробить за вас. Залишиться тільки почекати і скуштувати улюблену страву!
Ось ми і дісталися до страв американської кухні. Проте, оригінальний суп бере свої корені з Центральної Африки. Такий супчик є середнім між першими і другими стравами. Найбільше поширення одержав у штаті Луїзіана!
Такий швидкий суп ми будемо готувати в мультиварці фірми Панасонік, щоб ще більше спростити собі життя! Рекомендуємо також ознайомитися з іншим схожим рецептом!
Інгредієнти
- Бульйон курячий 2 л
- Рис довгозерний 2 склянку
- Масло рослинне 30 мл
- Часник 2 зубчик
- Петрушка 40 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Томати у власному соку 400 г
- Селера 1 стебло
- Коктейль з морепродуктів в олії 500 г
- Крабові палички-150 г
- Лавровий лист 2 шт.
- Орегано сушений 2 щіпка
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 149 ккал
- Білки: 3.3 г
- Жири: 8.8 г
- Вуглеводи: 12.4 г
Кроки
40 хв.
-
Приготування як зазвичай почнемо з підготовки овоче. Дрібно нарізаємо цибулю.
-
Далі також дрібно нарізаємо корінь селери і часник.
-
Після цього всі нарізані овочі обсмажуємо на рослинному маслі.
-
Коли овочі просмажиться, додаємо попередньо замочений рис.
-
Потім вливаємо воду або бульйон, а також додаємо томати у власному соку.
-
Встановлюємо режим «Суп» і варимо до готовності рису приблизно 20 хвилин.
-
Поки вариться рис. наріжемо крабові палички.
-
Коли рис звариться, додаємо в ємність морепродукти, крабові палички, спеції і солимо. Готуємо ще 10 хвилин.
-
Викладаємо суп у тарілку і зверху прикрашаємо зеленню.
Порада: ви можете використовувати будь-рис, але щоб він вийшов розсипчастим, рекомендуємо длиннозерны. Промивати рис необхідно до тих пір, поки вода не стане прозорою, з кожним кроком збільшуючи її температуру. Також заливати в чашу потрібно тільки гарячу воду або бульйон, інакше рис злипнеться!
Приємного апетиту і гарного настрою! Будьте щасливі!
Підписуйтесь на наші соціальні мережі, там багато цікавого!
Залишайте свої побажання та пропозиції у коментарях!