Суп в мультиварці Панасонік

Готуємо суп в мультиварці Панасонік. Рецепт супу Гамбо з морепродуктів. Покроковий опис процесу приготування з фото. Домашня кухня та кулінарні традиції. Тільки кращі рецепти.

Суп в мультиварці Панасонік — відмінне поєднання сучасних технологій і апетитних страв. Ви можете не замислюватися про тонкощі приготування, адже техніка все зробить за вас. Залишиться тільки почекати і скуштувати улюблену страву!

Ось ми і дісталися до страв американської кухні. Проте, оригінальний суп бере свої корені з Центральної Африки. Такий супчик є середнім між першими і другими стравами. Найбільше поширення одержав у штаті Луїзіана!

Такий швидкий суп ми будемо готувати в мультиварці фірми Панасонік, щоб ще більше спростити собі життя! Рекомендуємо також ознайомитися з іншим схожим рецептом!

Інгредієнти

  • Бульйон курячий 2 л
  • Рис довгозерний 2 склянку
  • Масло рослинне 30 мл
  • Часник 2 зубчик
  • Петрушка 40 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Томати у власному соку 400 г
  • Селера 1 стебло
  • Коктейль з морепродуктів в олії 500 г
  • Крабові палички-150 г
  • Лавровий лист 2 шт.
  • Орегано сушений 2 щіпка
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 149 ккал
  • Білки: 3.3 г
  • Жири: 8.8 г
  • Вуглеводи: 12.4 г

Кроки

40 хв.

  • Приготування як зазвичай почнемо з підготовки овоче. Дрібно нарізаємо цибулю.

  • Далі також дрібно нарізаємо корінь селери і часник.

  • Після цього всі нарізані овочі обсмажуємо на рослинному маслі.

  • Коли овочі просмажиться, додаємо попередньо замочений рис.

  • Потім вливаємо воду або бульйон, а також додаємо томати у власному соку.

  • Встановлюємо режим «Суп» і варимо до готовності рису приблизно 20 хвилин.

  • Поки вариться рис. наріжемо крабові палички.

  • Коли рис звариться, додаємо в ємність морепродукти, крабові палички, спеції і солимо. Готуємо ще 10 хвилин.

  • Викладаємо суп у тарілку і зверху прикрашаємо зеленню.

Порада: ви можете використовувати будь-рис, але щоб він вийшов розсипчастим, рекомендуємо длиннозерны. Промивати рис необхідно до тих пір, поки вода не стане прозорою, з кожним кроком збільшуючи її температуру. Також заливати в чашу потрібно тільки гарячу воду або бульйон, інакше рис злипнеться!

Приємного апетиту і гарного настрою! Будьте щасливі!

Підписуйтесь на наші соціальні мережі, там багато цікавого!

Залишайте свої побажання та пропозиції у коментарях!