Рецепт норвезького супу з сьомгою і вершками — традиційне блюдо цієї країни. Факт — норвежці менш інших схильні до депресії. Омега-3 кислоти, які містить червона риба, є хорошим заспокійливим засобом.
Особливо корисно готувати цей суп в холодну пору року або при поганому самопочутті для якнайшвидшого одужання. Щоб вийшло смачне блюдо, дотримуйтесь покроковому рецептом.
Інгредієнти
- Вода 1.5 л
- Зелень за смаком
- Картопля 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Помідори 2 шт.
- Сьомга свіжа 400 г
- Вершки 20% 500 мл
- Лавровий лист 1 шт.
- Перець чорний мелений за смаком
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 73 ккал
- Білки: 3.3 г
- Жири: 2.5 г
- Вуглеводи: 8.7 г
Кроки
60 хв.
-
Картоплю нарізаємо дрібними кубиками.
-
Моркву необхідно натерти на крупній тертці.
-
Дрібно нарізаємо цибулю.
-
Середніми кубиками нарізаємо помідори.
-
рибу Очищаємо і нарізаємо на шматочки середнього розміру.
-
На рослинному маслі необхідно обсмажити спочатку цибулю до золотистого кольору, потім моркву. а після додати помідори.
-
Наливаємо в каструлю з овочами 1,5 літра води і викладаємо картоплю. Додаємо сіль.
-
За 2-3 хвилини до готовності картоплі додаємо в каструлю червону рибу, добре перемішуємо і вливаємо вершки.
-
Варимо на вогні близько 10 хвилин, додаємо лавровий лист, перець, зверху посипаємо зеленню. Наш смачний і корисний суп з сьомги готовий. Приємного апетиту.
Діліться своїми рецептами рибних супів. Гарного вам настрою!
А тут ви знайдете простий рецепт супу з плавленим сиром і ковбасою.