Кава по-іспанськи con leche

Іспанське кафе con leche – це напій на основі еспрессо, який кожен може приготувати. У перекладі «кави з молоком» – особливих хитрощів по

Іспанська кава con leche — це напій на основі еспрессо, який кожен може приготувати. У перекладі «кава з молоком» — особливих хитрощів з приготування його в домашніх умовах немає. Вам також не потрібна велика еспресо-машина. Цей рецепт кави не вимагає нічого, крім кавоварки для приготування еспрессо або мокко.

Парове молоко — це одна із змінних, яка відрізняє капучино і лате. Традиційний рецепт використовує рівні частини свіжозвареної кави еспресо і парового молока, де капучіно становить 1 до 2, а латте — 1 до 3.

Як тільки ви дізнаєтеся, як легко готувати кафе, ви захочете робити його частіше. Іспанське кави — це ранковий кавовий напій або швидкий спосіб подати гостям відмінну чашку кави. Ви можете приготувати і додати корицю — вона є улюбленим ароматизатором в Іспанії.

Інгредієнти

  • Для еспресо:
  • 2 столові ложки / 10 грам кави (дрібного помелу)
  • пів склянки води
  • Для кави Con Leche:
  • 100 мл еспрессо (зварений)
  • пів склянки молока (ціле)
  • пів чайної ложки білого цукрового піску (за смаком

Con leche кави

Зберіть інгредієнти.

Налийте гарячу воду в чашку, щоб нагріти її під час заварювання кави.

В кавоварку-еспресо додайте дрібно мелену каву і воду у відповідності з інструкціями виробника.

В маленьку каструлю на повільному вогні налийте молоко і обережно нагрівайте, поки воно не випарується і по краях не з’являться маленькі бульбашки. Не дозволяйте йому кипіти. Час від часу помішуйте, щоб запобігти утворенню плівки зверху.

Коли еспресо заварюється, злийте воду з чашки. Наповніть його наполовину свіжозвареним кави.

Повільно вилийте пропарений молоко в еспресо і розмішайте. Додати цукор за смаком.

Насолоджуйтеся!

Як приготувати кави кон лече

  • Готуйте каву і молоко одночасно.
  • Використовуйте велику чашку для еспрессо, щоб зробити кілька напоїв одночасно. Збільште кількість пропареного молока пропорційно.
  • Враховуйте невеликі втрати від процесу нагрівання.
  • Рекомендується мелений кави тонкого помелу.
  • Еспресо не обов’язковий. Міцний кава, зварена у френч пресі, наливна кавоварки або аналогічний неелектричних метод заварювання , також підійде.

Варіанти рецептів

  • Додайте мелену корицю в готову каву con leche.
  • Для бпрольшего аромату додайте 3/4 чайної ложки меленої кориці або 1/4 чайної ложки меленого мускатного горіха поверх кавовій гущі перед варінням.