Сьогодні ми розповімо вам про рецепті приготування горохового супу з додаванням квасолі. Незвичайне поєднання інгредієнтів позначається на смакових властивостях просто чудово. Хочете спробувати нову страву? Тоді приступимо!
Давно не пробували чогось вишуканого і незвичайного? Тоді наш покроковий рецепт з фото і відео змусить вас частіше користуватися цим сайтом! Адже ми готуємо тільки найкращі рецепти, наприклад, як цей!
Пора перестати робити однакові дії кожен день! Відкрийте для себе щось нове! І нехай цим будуть придбані кулінарні навички, адже це так цікаво. Ви будете дивувати своїх друзів і рідних незвичайними стравами!
Інгредієнти
- Сосиски 150 г
- Вино біле сухе 150 мл
- Вода 1.5 л
- Масло оливкова 2 ст. л.
- Квасоля 100 г
- Горох сушений 200 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 3 шт.
- Помідори 3 шт.
- Селера 2 стебло
- Сир твердий 50 г
- Лавровий лист 2 шт.
- Паприка ½ ч. л.
- Перець чорний мелений на смак
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 232 ккал
- Білки: 8.2 г
- Жири: 13.1 г
- Вуглеводи: 18 г
Кроки
1 годину. 30 хв.
-
Горох і квасолю необхідно перебрати і ретельно промити під холодною водою. Також рекомендуємо попередньо замочити їх.
-
Цибулю нарізаємо на середні кубики.
-
Морква також потрібно нарізати у вигляді невеликих кубиків.
-
Таким же чином нарізаємо і селеру.
-
Потім в каструлю з оливковою олією викладаємо цибулю і обсмажуємо до золотистого кольору, потім додаємо моркву, селеру і нарізані сосиски. Обсмажуємо 7 хвилин.
-
Після цього додаємо протерті томати без шкірки і вливаємо воду або курячий бульйон.
-
Далі додаємо квасоля і горох, перешиваємо, кладемо перець і лавровий лист, а також вливаємо біле вино. Варимо 1 годину.
-
За 10 хвилин до готовності кладемо в суп сіль і паприку.
-
блюдо Викладаємо в тарілку, а зверху посипає тертим сиром.
Порада: якщо у вас немає достатньої кількості часу, то квасоля і горох можна попередньо залити окропом і варити 15 хвилин, а вже потім додавати в каструлю. Можна вчинити інакше — використовувати консервовані продукти. Тоді класти їх потрібно в самому кінці приготування.
Приємного апетиту і гарного настрою! Удачі вам!
Залишайте свої побажання та пропозиції у коментарях!
А з вами відбувалися цікаві кулінарні історії? Розповідайте!