Смузі з груші

Насолоджуйтесь стимулюючим смаком свіжого грушевого смузі. Цей рецепт дуже легкий і наповнений чудовими ароматами, які доповнюють і грушу і

Насолоджуйтеся стимулюючим смаком свіжого грушевого смузі. Цей рецепт дуже легкий і наповнений чудовими ароматами, які доповнюють і грушу і капусту. Це відмінне знайомство з зеленими смузі з ароматом, який сподобається кожному, і особливо підходить для швидкого сніданку.

Смузі банан груша

У цьому грушевому смузі ви будете використовувати свіжий банан і імбир разом з меленою корицею, щоб надати аромату приємний імпульс. Відмінне поєднання груші з капустою і мигдальним молоком для досягнення детокс ефекту. Додавання меду і екстракту ванілі відтінки додадуть солодощі, зберігаючи при цьому користь смузі.

Смузі з грушею

Груші Анжу / D ‘ Anjou ідеально підходять для смузі, тому що вони солодкі і соковиті. Виберіть або зелену або червону грушу — капуста гарантує, що смузі залишиться зеленою у будь-якому випадку — або виберіть інший сорт груші.

Інгредієнти

  • 1 банан (стиглий, нарізаний)
  • 1 груша (нарізана кубиками)
  • 2/3 склянки мигдального молока
  • 2-4 скибочки імбиру (свіжий, очищений)
  • 2 столові ложки меду
  • 1/2 чайної ложки ванільного екстракту
  • 1/2 столова ложка кориці (меленої)
  • 1 1/2 чашки капусти (промитої, порізаної)
  • 1 склянку льоду

Рецепт смузі з груші

Зберіть інгредієнти.

В блендері, додайте банан, грушу, мигдальне молоко, імбир, мед, екстракт ванілі і мелену корицю. Додайте капусту, а потім зверху лід.

Змішайте до отримання однорідної маси (дві-три хвилини, в залежності від вашого блендера).

Насолоджуйтеся!

Смузі з груші поради

  • Промийте свою капусту прямо перед видаленням стебел і струсніть її над раковиною, щоб видалити якомога більше води. Волога капуста в’яне швидше.
  • Якщо ви хочете використовувати стебла капусти, поріжте їх на дрібні шматочки перед додаванням в блендер.
  • Зберігайте суху капусту в холодильнику. До чотирьох днів. Для більш тривалого зберігання бланшируйте і заморозьте капусту. Чудово збережеться для смузі.
  • Зберігайте будь залишився смузі в холодильнику.
  • Спробуйте смузі всього двома скибочками імбиру, а якщо ви великий шанувальник імбиру, додайте ще в процесі приготування.

Смузі з грушею рецепти

Є багато способів адаптувати цей рецепт до того, що у вас є під рукою:

  • Замість свіжого імбиру використовуйте 1/2 їдальні ложки меленого імбиру.
  • використовуйте будь-яку капусту або салат, таких як шпинат або мангольд.
  • Якщо ви віддаєте перевагу, замініть мед нектар агави.
  • Використовуйте молочне, соєве або рисове, а не мигдальне молоко.
  • Для отримання кремового смузі використовуйте 1/2 склянки йогурту.
  • Додайте додаткові фрукти або ягоди (полуниця особливо хороша з капустою і грушею), манго і персик. Ви не помилитеся і з додаванням авокадо!
  • В теплу погоду не корицю та імбир. Замість цього додайте 1 столову ложку розмарину і кілька столових ложок свіжого апельсинового соку. Обидва є природними ароматичними поєднаннями як для груші, так і для капусти.