Капуста в смузі звучить не зовсім смачно. Але з певною кількістю чорниці, ви навряд помітите смак капусти. Разом вони подарують вам купу вітамінів і мінералів, клітковини і все найкраще в одній склянці.
Якщо у вас є заморожені ягоди чорниці під рукою, вони відмінно підійдуть для смузі! Якщо у вас є зайві ягоди і ви хочете заморозити їх для майбутнього використання смузі — вони збережуть всі вітаміни і мінерали, сміливо заморожуйте для майбутніх коктейлів і смузі.
Інгредієнти
- Від 3/4 до 1 склянки апельсинового соку
- Чорниця від 1/2 до 3/4 склянки (свіжа або заморожена)
- Капуста 2 склянки нарізаних листя
Рецепт смузі з чорниці та капусти
Якщо ви використовуєте молоду капусту, просто промийте її і висушіть. Якщо ви використовуєте більш великі і більш зрілі листя капусти, вам потрібно трохи порізати їх і очистити від прожилок. Відріжте стебла, виріжте і викинете товсті ребра, які йдуть від стебел і проходять через центр листя капусти.
Покладіть капусту, чорницю і сік в блендер і збийте до однорідного стану.
Незважаючи на те, що ви можете приготувати смузі заздалегідь, вміст осяде неаппетитным чином. Перед подачею його необхідно енергійно перемішати або повторно змішати.
Смузі з капусти
насправді не існує неправильного способу приготування смузі, тому експериментуйте як хочете.
Варіанти рецептів смузі з капусти
- Додайте 1 столову ложку насіння чіа і він буде густим, і ви, можливо, захочете додати більше соку, але це абсолютно нова текстура в смузі!
- Змішайте одну або дві чайні ложки свіжого тертого імбиру, і ви отримаєте відмінний енергетичний напій.
- Замініть чорницю на ожину або малину. Майте на увазі, що більш світлі ягоди дадуть менше апетитний фінальний колір для смузі.
- Використовуйте журавлинний сік, персиковий нектар або ваш улюблений фруктовий сік замість апельсинового соку.
- Додайте туди половину банана. Знову ж таки, цей хід зажадає більше соку, щоб отримати справжній по консистенції смузі.