Як називається холодна кава
Кава холодного заварювання — це не те ж саме, що кава з льодом , хоча його часто подають охолодженим і з льодом. Замість того, щоб використовувати гарячу воду, холодна заварювання робиться шляхом занурення мелених кавових зерен у воду. Для цього не потрібно спеціальної машини або устаткування, і це неймовірно легко зробити вдома. Незважаючи на те, що метод дає відмінну каву на смак, він займає більше часу (близько 12 годин), тому вам потрібно підготуватися заздалегідь.
Чому холодна кава
Цей простий метод заварювання дає більш багатий, більш солодкий смак з дійсним смаком кавових зерен. Він майже такий самий концентрований, як еспресо, але без гіркого смаку або високої кислотності гарячої кави. Користь для здоров’я і приємні відтінки смаку роблять його відмінним вибором для любителів кави, навіть тих, хто відмовився від нього з-за проблем з травленням.
Кава гаряча або холодна
Свіжомелені кавові зерна і холодна вода або вода кімнатної температури є єдиними необхідними інгредієнтами. Вам також знадобиться посудина для заварювання, кришка або поліетиленова плівка, що-небудь для перемішування (наприклад, довга ложка, паличка для їжі тощо) Та спосіб його фільтрації. Існують кавоварки холодного приготування, спеціально розроблені для цього методу. Якщо ви віддаєте перевагу, френч-прес або підійде будь-який скляний контейнер середнього розміру.
Почніть з 4 чашок фільтрованої води і 1 чашки меленої кави, в результаті ви отримаєте шість порцій кави. Ви можете зробити скільки завгодно кави, просто зберігайте співвідношення 4: 1.
Інгредієнти для холодної кави
- 1 чашка кави (грубого помелу)
- 4 чашки фільтрованої або дистильованої води
Холодна кава рецепт
Зберіть інгредієнти.
Подрібнити 1 чашку грубого помолу кавових зерен.
У велику банку додайте мелену каву. Повільно наливайте 4 склянки води на зерна, повільно перемішуючи, поки кава не стане повністю насиченим.
Накрийте контейнер кришкою або поліетиленовою плівкою. Помістіть його в холодильник і залиште на 12 годин. Можете залишити до 24 годин для більшої міцності, в залежності від вашого особистого смаку.
Фільтрувати мелені зерна кави. Наливайте повільно і при необхідності зупиніться, щоб не переповнювати фільтр. Підійде будь-яка система фільтрів, тому використовуйте все, що вам зручніше: паперовий фільтр для кави, встановлений усередині воронки. При використанні френч-преса натисніть на поршень і налийте свою каву, як зазвичай. Ви також можете використовувати дрібнопористе сито або сито для уловлювання більш великих часток. Якщо ви виявите невеликі залишки, пропустіть їх через паперовий або металевий кавовий фільтр.
Зберігайте фільтрований холодний напій у герметичному контейнері в холодильнику. Він буде залишатися свіжим протягом тижня.
Насолоджуйтеся!
холодний Напій кави
- При холодному заварювання виходить кавовий концентрат. У нього хороший аромат, який є дуже гладким, але у нього також є багато кофеїну. При подачі його часто розбавляють водою: 2 частини холодної кави і 1 частина води — відмінне співвідношення для початку.
- Якщо у вас настрій випити чашку гарячої кави, додайте гарячу воду. Тільки не використовуйте мікрохвильову піч! Це так само згубно для холодної кави, як і для будь-якого іншого кави, руйнується весь його дивовижний смак, який ви так терпляче отримували.
- Підсолодіть холодний напій своїм улюбленим рідким підсолоджувачем , молоком або вершками. Ви можете подавати його поклавши лід або заморозити, щоб приготувати кубики з кавою, щоб не розбавляти майбутні напої водою.
- Цей тип кави також робить чудову основу для напоїв з льодом порівняно з гарячим способом, і він вже охолоджений, так що чекати не доводиться. Це відмінна альтернатива для змішування кавових коктейлів з льодом , що дає вам багатий смак еспрессо без необхідності в навороченноймашине. Оскільки в ньому немає гіркоти, холодне вариво є відмінним способом додати смак кави у випічку, маринади і соуси .