Азіатський суп з локшиною і грибами сподобається вам своєю простотою і поживними властивостями! Однієї тарілки достатньо, щоб наїстися в обід. Так ще і дуже смачно!
Інгредієнти
- Бульйон курячий 1.5 л
- Печериці свіжі 100 г
- Локшина яєчна 100 г
- Соєві паростки 50 г
- Петрушка (корінь) 20-30 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля зелена за смаком
- Селера 1 стебло
- Водорость норі 1 шт
- Яйце куряче (варене круто) 1 шт
- Чебрець сушений 5 г
- Лавровий лист 1-2 шт.
- Соус соєвий 3 ст. л.
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 310 ккал
- Білки: 16.5 г
- Жири: 8.4 г
- Вуглеводи: 39.8 г
Кроки
60 хв.
-
З ріпчастої цибулі, грибів, моркви, кореня петрушки і селери зварити овочевий бульйон. Для цього овочі і гриби почистіть і промийте. Лушпиння з цибулі можна зняти не повністю, тоді відвар придбає красивий жовтий колір. Залити овочі холодною водою і поставити каструлю на вогонь. Бульйон відразу посолити. Варити 25-30 хвилин після закипання.
-
Готовий бульйон процідити через дрібне сито.
-
Додати до овочевого курячий бульйон і довести до кипіння.
-
Потім влити соєвий соус.
-
Яєчну локшину відварити окремо.
-
В піалу покласти локшину, додати гриби і паростки сої. Яйце зварити і розрізати на половинки, додати його в піалу. Також покласти лист норі і залити гарячим бульйоном.
-
Суп прикрасити пір’ям зеленого лука. Приємного апетиту!
Порада: якщо приготувати бульйон з запасом і заморозити, то на приготування такого супу піде 10-15 хвилин.
Смачний і поживний супчик!
А за цим посиланням ви знайдете рецепт в’єтнамської Фо Бо, спробуйте!