Кубинська кава

Кубинський кави солодкий, багатий смак і чудовий. Традиційно, він подається після обіду, і немає необхідності в десерті, коли ви ділитеся цим напоєм з

Кубинська кава солодкий, багатий смак і чудовий. Традиційно, подається після обіду, і немає необхідності в десерті, коли ви ділитеся цим напоєм з сім’єю і друзями. Потрібен спеціальний метод створення еспрессо з товстим шаром пінистого крему зверху. На відміну від інших напоїв еспресо, вершки створюються з цукром, а не з молоком, і немає необхідності мати дорогу кавоварку на кухні.

Щоб приготувати кубинську каву, краще всього підійде еспресо-кавоварка на 6 або 9 чашок або мока. Заварювати каву легко, а дрібнозернистий кубинський кава робить його справжнім. Свіжозмелену каву в зернах, так само хороший.

Інгредієнти для кубинської кави

  • підлогу чашки тонко розмеленої кави
  • півтори склянки води (або кількість для кавника)
  • чверть склянки білого цукрового піску

Кроки, щоб зробити кубинську каву

Зберіть інгредієнти.

великий кавоварку для приготування еспрессо заваріть каву у відповідності з інструкціями виробника, використовуючи мелену каву.

У скляну мірну чашку місткістю не менше 2 чашок додайте цукор. Як тільки завариться трохи кави, додайте близько 1 столової ложки цукру. Зарезервуйте трохи додаткового концентрату кави в маленькому блюді, щоб використовувати при необхідності. Поставте каструлю назад на плиту, щоб закінчити приготування.

Приготуйте густу цукрову пасту (еспуму) з допомогою невеликого віночка або ложки, щоб енергійно збити цукор і еспрессо, поки вона не стане блідо-коричневого, майже пінистої пастою, протягом 2-3 хвилин.

Коли кава зваритися, вилийте його на еспуму, помішуючи. Дозвольте пенистому крему піднятися наверх.

Розлити в окремі чашки для еспрессо.

Насолоджуйтеся!

Поради по приготуванню кубинської кави

  • Використовуйте кількість кави і води, необхідне для використовуваної вами ємності при приготування еспрессо.
  • При збиванні еспуми спочатку вона буде зернистою. Продовжуйте, і вона перетвориться в пінну пасту. Вона повинна бути досить густий, щоб капати з кінця віночка або ложки, але не рідким, а цукор повинен розчинитися. Додайте ще еспресо, якщо необхідно.
  • Немає необхідності регулювати цукор — чверті склянки повинно вистачити для 6 і 9 чашок. Більший обсяг буде не таким солодким.
  • Ви можете використовувати чашку мока з 3 чашками, але вам потрібно буде зменшити кількість еспуми, інакше кава буде занадто солодким. Коли еспума буде готова, розділіть її. Зберігайте надлишок еспуми в закритому контейнері в холодильнику і використовувати її протягом дня після розморожування — дайте йому досягти кімнатної температури і знову збийте перед додаванням кави.