Сирний суп від Анастасії Скрипкіної

Дізнайтеся,➡️як правильно приготувати суп з плавленными сирками! Детальний покроковий рецепт з фото вам у цьому допоможе. Велика енциклопедія перших страв будь-якої складності. Поради і секрети досвідчених кухарів полегшать підготовку. З нами ви навчитеся готувати смачно і просто!

Сьогодні готуємо сирний суп за рецептом кулінарного блогера Анастасії Скрипкіної. Неймовірний вершковий смак цієї страви не залишить вас байдужими! Спробуйте разом з нами втілити цей простий рецепт в життя. Покрокове фото-опис вам у цьому допоможе.

Інгредієнти

  • Рис 150 г
  • Куряче філе 500 г
  • Масло рослинне 2-3 ст. л.
  • Зелень за смаком
  • Картоплю 350-400 г
  • Цибуля ріпчаста 150 г
  • Морква 150 г
  • Сир плавлений 350-400 г
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 123 ккал
  • Білки: 3.9 г
  • Жири: 7 г
  • Вуглеводи: 10.8 г

Кроки

60 хв.

  • Куряче філе кладемо в каструлю, заливаємо чистою водою і ставимо варитися при помірному кипінні. Коли вода почне закипати, необхідно буде прибрати піну з поверхні бульйону. Варити курку 15-20 хвилин після закипання.

  • Тим часом цибулю і моркву подрібнюємо за вашим бажанням. Цибуля поріжемо на дрібні квадратики, моркву — дрібні кубики або натремо на тертці.

  • Картоплю порізати брусочками і замочити на 2-3 хвилини у воді, щоб вийшов зайвий крохмаль.

  • Тепер приготуємо заправку для супу. Моркву і цибулю обсмажуємо на олії до золотистого відтінку.

  • Куряча грудка зварилася, тому виймаємо її з бульйону для подальшого подрібнення.

  • Рис промиваємо під теплою проточною водою і відправляємо в каструлю з бульйоном. Варимо 10 хвилин при закритій кришці на повільному вогні.

  • Картоплю промиваємо і додаємо до рису. Варимо ще 10 хвилин.

  • Далі відправляємо в суп нашу овочеву заправу з сковороди.

  • Куряче м’ясо нарізаємо кубиками і відправляємо назад в суп.

  • За 5 хвилин до готовності додаємо в суп плавлений сир. Щоб він швидше розчинився, можна нарізати кубиками. Обов’язково помішуйте суп, щоб сирок не прилип до дна.

  • Зелень рубаємо ножем, закладаємо в суп перед вимиканням плити. Накриваємо каструлю кришкою і даємо супчику настоятися 10 хвилин.

  • Подаємо красивою посуді і насолоджуємося чудовим смаком!

Порада: щоб збагатити суп великою кількістю вітамінів, використовуйте в якості рослинної олії — лляна.

Готувати — одне задоволення!

Порадуйте себе і своїх близьких цим простим, але шалено смачним блюдом!

Підписуйтесь на наш instagram і слідкуйте за самими-самими рецептами!