Суп від Ольги Матвій

Вчимося готувати гороховий суп з копченими реберцями від інтернет-кухаря Ольги Матвій! Розкриваємо секрети приготування домашніх супів! Просто і смачно!

У кожного з нас є свої кулінарні кумири. І сьогодні ми представляємо вам рецепт смачного супу від визнаного майстра Ольги Матвій! Разом з вами ми вирішили приготувати збірну м’ясну солянку! Вийшло на славу! Вам сподобається!

Для того, щоб все у вас вийшло правильно, ми детально описали кожен крок приготування. Ви будете задоволені. Можливо, вас також зацікавить схожий рецепт.

Інгредієнти

  • Ковбаски мисливські 200 г
  • Ковбаса копчена 400 г
  • Вода-5 л
  • Яловичина 300 г
  • Свинина 300 г
  • Масло рослинне 60 г
  • Огірки мариновані 300-400 г
  • Зелень за смаком
  • Маслини за смаком
  • Картопля 250 г
  • Цибуля ріпчаста 100 г
  • Морква 100 г
  • Лимон за смаком
  • Сметана за смаком
  • Спеції за смаком
  • Томатна паста 100 г
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 134 ккал
  • Білки: 4.8 г
  • Жири: 9.9 г
  • Вуглеводи: 5.7 г

Кроки

60 хв.

  • Спочатку потрібно нарізати свинину і яловичину на тонкі скибочки або смужки. Потім відправити м’ясо в каструлю варитися, додавши перець, сіль і спеції. Так як яловичина вариться трохи довше, то свинину можна додати пізніше.

  • Поки вариться м’ясо, треба нарізати копченості також на тонкі скибочки або смужки. Ковбаски також нарізаємо скибочками.

  • Картоплю і моркву також ріжемо соломкою.

  • Цибулю шаткуємо у вигляді кубиків і обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого відтінку. Мариновані огірки натираємо на крупній тертці і додаємо до смаженій луку, через 5 хвилин додаємо томатну пасту, накриваємо кришкою про залишаємо тушкуватися.

  • Коли м’ясо звариться, відправляємо в каструлю картоплю і моркву і варимо майже до готовності картоплі. Потім додаємо вміст сковороди і копченості, варимо ще 2-3 хвилини. Прикрашаємо страви зеленню, маслинами, лимоном і сметаною. Ось і все, суп готовий!

Порада: для того, щоб смак супу був більш виразним, краще варити м’ясо на другому бульйоні. Для цього, після того, як м’ясо закипить, потрібно злити воду і додати окріп, так ми видалимо утворену піну і знизимо жирність супу!

Приємного апетиту і гарного настрою, готуйте з любов’ю!

Не забувайте ділитися результатами в коментарях, це важливо для нас!