У кожного з нас є свої кулінарні кумири. І сьогодні ми представляємо вам рецепт смачного супу від визнаного майстра Ольги Матвій! Разом з вами ми вирішили приготувати збірну м’ясну солянку! Вийшло на славу! Вам сподобається!
Для того, щоб все у вас вийшло правильно, ми детально описали кожен крок приготування. Ви будете задоволені. Можливо, вас також зацікавить схожий рецепт.
Інгредієнти
- Ковбаски мисливські 200 г
- Ковбаса копчена 400 г
- Вода-5 л
- Яловичина 300 г
- Свинина 300 г
- Масло рослинне 60 г
- Огірки мариновані 300-400 г
- Зелень за смаком
- Маслини за смаком
- Картопля 250 г
- Цибуля ріпчаста 100 г
- Морква 100 г
- Лимон за смаком
- Сметана за смаком
- Спеції за смаком
- Томатна паста 100 г
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 134 ккал
- Білки: 4.8 г
- Жири: 9.9 г
- Вуглеводи: 5.7 г
Кроки
60 хв.
-
Спочатку потрібно нарізати свинину і яловичину на тонкі скибочки або смужки. Потім відправити м’ясо в каструлю варитися, додавши перець, сіль і спеції. Так як яловичина вариться трохи довше, то свинину можна додати пізніше.
-
Поки вариться м’ясо, треба нарізати копченості також на тонкі скибочки або смужки. Ковбаски також нарізаємо скибочками.
-
Картоплю і моркву також ріжемо соломкою.
-
Цибулю шаткуємо у вигляді кубиків і обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого відтінку. Мариновані огірки натираємо на крупній тертці і додаємо до смаженій луку, через 5 хвилин додаємо томатну пасту, накриваємо кришкою про залишаємо тушкуватися.
-
Коли м’ясо звариться, відправляємо в каструлю картоплю і моркву і варимо майже до готовності картоплі. Потім додаємо вміст сковороди і копченості, варимо ще 2-3 хвилини. Прикрашаємо страви зеленню, маслинами, лимоном і сметаною. Ось і все, суп готовий!
Порада: для того, щоб смак супу був більш виразним, краще варити м’ясо на другому бульйоні. Для цього, після того, як м’ясо закипить, потрібно злити воду і додати окріп, так ми видалимо утворену піну і знизимо жирність супу!
Приємного апетиту і гарного настрою, готуйте з любов’ю!
Не забувайте ділитися результатами в коментарях, це важливо для нас!